1044. Budapest, Garam u. 3.

Tel: +36 30 22 32 302 +36 30 96 86 518 +36 20 23 62 640

info@pilisautouveg.hu

Hétfő-csütörtök: 8:00-16:30 Péntek: 8:00-15:00

Hétfő-csütörtök 8:00-16:30 Péntek: 8:00-15:00
1044. Budapest, Garam u. 3.

Rólunk

Pilis Autóüveg Kft. 15 éve az Önök szolgálatában

A Pilis Autóüveg Kft. 15 éve áll ügyfelei rendelkezésére autóüvegek és szélvédők cseréjével, javításával, pótlásával. Cégünk flották kiszolgálására szakosodott, de természetesen állunk magánszemélyek rendelkezésére is.

Célunk, hogy partnereinkkel közösen fejlődhessünk, gördülékeny, jó szakmai kapcsolatot alakíthassunk ki, és nem utolsó sorban fontos, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek szolgáltatásainkkal, amit mi sem bizonyít jobban, mint jelenlegi flotta partnereink számának növekedése.

Büszkén jelenthetjük ki, hogy Magyarországon elsőként lettünk Sekurit Partnerek.

Szeness Zoltán - Ügyvezető

A Sekurit Partner a legmagasabb színvonalon teljesítő autóüvegezési szolgáltató.

A Sekurit Partner tagokat autóipari szakértők ellenőrzik minden évben, ezzel is biztosítva szolgáltatásaik minőségének fenntartását a legmagasabb szinten. Azaz, ha Ön egy minősített Sekurit Partnerhez fordul, biztos lehet benne, hogy autója a legjobb kezekben van.

A Sekurit Partner garantálja a minőségi szolgáltatásokat.

Nem csak arról biztosíthatjuk, hogy az autójáról magasan képzett szakemberek gondoskodnak, de arról is, hogy Ön a mindenkor elérhető legkorszerűbb eszközökkel és technikákkal nyújtott legjobb minőségű autóüvegezési szolgáltatásban részesül.

Sekurit Partner választása a helyes döntés az autója számára!

Egy Sekurit Partner olyan szintű biztonságot, megbízhatóságot és minőséget nyújt, amit Ön sehol máshol nem talál meg. A cég szerelői a Sekurit Akadémia magasan képzett és gyakorlott szakemberei. Itt bővítették ismereteiket és tanultak meg mindent az autóüvegezési termékekről és technológiákról. Ön biztos lehet abban, hogy valamennyi szerelési művelet – beleértve a kamera kalibrálást is tökéletesen végeznek el.

Előnyök

Szolgáltatásunk
előnyei

A repedt vagy törött szélvédő balesetveszélyes, ezért annak cseréjét, illetve javítását, nem szabad figyelmen kívül hagyni vagy elfelejteni.

Kérjen ajánlatot
Ügyfélközpontú szolgáltatás

Minőségi szolgáltatást nyújtunk, amelyet új ügyfeleink és hűséges visszatérő ügyfeleink mindig elvárhatnak tőlünk.


Megfizethető áron

Az általunk beépített autóüvegek és szélvédők az eredetivel megegyező minőségű gyári beszállítói (u.n.: OEM - Original Equipment Manufacturer, illetve Original Spare Part) termékek, a gyári árnál lényegesen alacsonyabb, megfizethető áron.

Gyári szélvédők

Ügyfeleink igénye alapján, külön kérésre, vállaljuk a gyári üveg beszerzést és beépítését.

Pilis Autóüveg

Eltört, megrepedt autója szélvédője? Hívjon minket!

Cégünk személyautók mellett vállalja kisteherautók, nyerges vontatók, buszok autóüvegének cseréjét is.

+36 20 23 62 640
+36 30 22 32 302
+36 30 96 86 518