1044. Budapest, Garam u. 3.

Tel: +36 30 22 32 302 +36 30 96 86 518 +36 20 23 62 640

info@pilisautouveg.hu

Hétfő-csütörtök: 8:00-16:30 Péntek: 8:00-15:00

Hétfő-csütörtök 8:00-16:30 Péntek: 8:00-15:00
1044. Budapest, Garam u. 3.

Autóüveg és szélvédő csere

A szélvédő csere rendkívül fontos, hiszen a sérült szélvédővel az autóvezetés kockázatos lehet. Az időjárás viszontagságai, az út kátyúiból felverődő kövek és kavicsok, valamint egyéb külső hatások mind kárt okozhatnak a szélvédőben, ami befolyásolja a vezető látóterét és növeli a balesetveszélyt. Ha szélvédőcsere szükséges, akkor érdemes megbízható és gyors szolgáltatót választani!
Szakembereink mindenféle típusú autó, teherautó és haszongépjármű szélvédőjét cserélik. Lehetőség van telefonon vagy online is ajánlatot kérni. 

Pilis Autóüveg

Eltört, megrepedt autója szélvédője? Hívjon minket!

Cégünk személyautók mellett vállalja kisteherautók, nyerges vontatók, buszok autóüvegének cseréjét is.

+36 20 23 62 640
+36 30 22 32 302
+36 30 96 86 518

Miért fontos a törött szélvédő időben történő cseréje?

  • Biztonság: A törött szélvédő veszélyezteti az autóban utazók biztonságát, mivel csökkenti a vezető látóterét, és növeli a balesetek kockázatát. Sérült szélvédővel az autóvezetés veszélyes lehet.
  • Jogsértés: Egy törött szélvédővel közlekedés szabálytalan és bírságolható. A hatóságok szabályozzák a szélvédőn lévő sérülések méretét, elhelyezkedését és típusát, és ha a szélvédő nem felel meg ezeknek a követelményeknek, akkor a vezetőt megbírságolhatják.
  • Vizsgáztatás: A szélvédő állapota szerepel a járművizsgán is, és ha törött vagy repedt, akkor a műszaki vizsgán nem kapja meg a jármű a kötelező forgalmi engedélyt. Ezért fontos, hogy a szélvédőt időben kicseréljük.
  • További sérülések elkerülése: Egy kőfelverődés miatti sérülés még javítható, de a nagy hőingás vagy a rossz út miatti feszültség miatt, könnyen végigrepedhet, ami már sokkal nagyobb kiadással jár az autó tulajdonosának.
  • Megelőzhető többletköltségek: Ha a szélvédőt időben cseréljük ki, akkor megelőzhetjük a további költségeket, amelyek további problémákhoz vezethetnek, mint például a víz bejutása az autóba, a szélvédőkeret korróziója vagy a légkondicionáló rendszer meghibásodása.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Mennyi időt vesz igénybe a szélvédő csere / Mennyi ideig kell nélkülözni az autót?
Pontos időpontra érkező ügyfeleknek 3 óra a várakozási idő, ha ADAS kalibrálás is szükséges, akkor plusz 1 óra.
Hogy kaphatok szélvédő cserére időpontot?
Hívjon fel minket a kapcsolat oldalon található telefonszámon. Felvesszük a gépkocsi adatait és ha árajánlatunk megfelel, egyeztetünk egy időpontot.
Hol tudják kicserélni a szélvédőm?
Műhelyünk Budapesten a IV. kerületben a Garam u. 3-ban található, de Budapesten és a környékbeli településeken, előzetes egyeztetés után házhoz megyünk.
ADAS kamera kalibrálást is vállalnak?
Igen, nagy tapasztalattal rendelkezünk kamera kalibrálás terén. Magasan képzett szerelőink a szélvédő csere miatt szükségessé vált első kamera rendszer kalibrálását is elvégzik.

Ne veszélyeztesse az ön és utasai biztonságát! Cseréltesse autóüvegét a Pilis Autóüveg Kft.-nél!

Az ügyfelek elégedettsége a legfontosabb számunkra, és büszkék vagyunk arra, hogy a Google-n cégünk kiváló értékeléseket és véleményeket kapunk ügyfeleinktől!  Az elégedett ügyfelek jelzik, hogy munkánk minősége, szakértelmünk és ügyfélszolgálatunk magas színvonalú. Az ügyfelek véleménye mindig fontos volt számunkra, így remélem ezek az értékelések meggyőzik Önt is, hogy a Pilis Autóüveg Kft a legjobb választás a szélvédője vagy autóüvege cseréjéhez!